Categorii
Accesorii incaltaminte Ce purtam in functie de sezon?

Rucsacul – cel mai cool accesoriu al tuturor perioadelor

Rucsacul este un accesoriu vestimentar esential in garderoba oricarei femei si o piesa cheie pentru orice tinuta casual, sport, lejera si nu numai. În primul rand, el trebuie ales pentru utilitatea lui, iar mai apoi pentru a completa look-ul pe care ti-l doresti.

De exemplu, daca ai o zi plina de activitati si locuri in care trebuie sa fii si ai nevoie de haine de schimb, accesorii masive precum un laptop, cosmetice sau alte lucruri care iti sunt necesare, te poti baza pe un rucsac incapator. De asemenea, este la fel de util pentru scoala sau excursii scurte de tip city break.

Pentru ca rucsacurile se gasesc in foarte multe forme si modele si sunt confectionate din diferite materiale, trebuie sa stii cum sa le asortezi. Pentru asta, vei gasi in acest articol toate informatiile de care ai nevoie.

Cuprins

1. Rucsacuri la moda – ce trebuie sa poarte femeile

2. Modele de rucsacuri de dama

3. Cum se poarta rucsacul – tips & tricks pentru asortare

1. Rucsacuri la moda – ce trebuie sa poarte femeile

Pe Lavis.ro poti gasi rucsacuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Inainte de a alege un rucsac, gandeste-te la nevoile pe care le ai si la utilitatea pe care acesta trebuie sa o indeplineasca. Dupa ce ai stabilit acest lucru, poti incepe cautarea. Avand in vedere ca se poarta accesoriile si hainele oversized, si rucsacul de dimeniuni mari este la fel de in voga.

Pe langa asta, modelele cu printuri indraznete, imprimeuri florale sau rucsacurile de dama cu multe buzunare, multifunctionale, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. Exista o multime de alternative special gandite pentru fiecare nevoie si create pentru diferite locuri in care te deplasezi, iar in cazul unui ghiozdanel, totul depinde de utilizarea pe care i-o atribui.

Mai mult, designerii au conceput un rucsac care poate fi purtat in mai multe moduri (pe umeri, ca o geanta, pe brat), pentru a oferi femeilor o varietate cat mai mare de look-uri.

2. Modele de rucsacuri de dama

Acest accesoriu poate fi gasit in diverse modele, potrivite pentru diferite tipuri de tinute si ocazii. Iata cateva dintre ele:

  • rucsac urban style

Acest tip de rucsac este cel mai des intalnit, pentru ca poate fi purtat zi de zi si asortat la aproape orice tinuta. Pentru ca va fi modelul pe care il vei folosi aproape zilnic, trebuie sa te asiguri ca este confectionat dintr-un material calitativ, ca are cusaturi bune, captuseala rezistenta, multe buzunare si o structura solida, pentru a nu crea dureri de spate.

  • rucsac technology style

Acesta este perfect pentru scoala sau pentru cursurile de la facultate. Oriunde te vei deplasa, vei putea avea cu tine gadget-urile de care ai nevoie, mai ales ca foarte multe modele au baterii externe incorporate. Daca optezi pentru un astfel de ghiozdan, ai certitudinea ca orice lucru din interior este in siguranta. Astfel, poti alege un model antifurt.

  • rucsac fashion style

Foarte multe femei au ales rucsacul in favoarea unei genti de dama, deoarece este mult mai practic si iti pastreaza laolalta toate lucrurile esentiale, precum cheile, portofelul etc. Acesta este preferat de majoritatea persoanelor deoarece se gaseste in foarte multe modele cool, cu materiale si culori extrem de variate, dar si in variante clasice din piele.

  • rucsac tip geanta

Acest rucsac este foarte asemanator cu posetele obisnuite, insa are avantajul ca se poate purta in spate. Astfel, poti include un astfel de model in orice tip de tinuta: de la sport sau casual, pana la elegant.

3. Cum se poarta rucsacul – tips & tricks pentru asortare

Pe Lavis.ro poti gasi rucsacuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Rucsacul, indiferent de tip si model, poate fi purtat in multe combinatii. Depinde totusi de materialul din care este realizat, de imprimeul pe care il are si, foarte important, de incaltamintea de dama pe care o alegi.

  • rucsac si rochie

Daca iti doresti sa porti un rucsac la o rochie, trebuie sa fii foarte atenta la modelul amandurora. Este de preferat ca unul dintre articole sa aiba o singura culoare, mai ales daca celalalt are imprimeuri care ies in evidenta.

  • rucsac si cizme

Cizmele de dama din piele merg de minune cu orice rucsac. Pentru un efect cat mai trendy, alege o pereche de jeansi mulati, tip pana, cizme inalte pana la genunchi si un ghiozdanel fashion style.

  • rucsac si bocanci

Ghetele de dama sunt cea mai comuna si sigura alegere atunci cand vrei sa porti un rucsac. Daca tinuta ta este monocroma, alege un model oversized, intr-o culoare indrazneata.

Asadar, daca iti doresti sa iti achizitionezi un rucsac, ia in calcul sfaturile de mai sus. Gaseste modelul perfect pentru tine si bucura-te de beneficiile pe care acesta ti le ofera!

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *