Categorii
Ce purtam in functie de sezon? Incaltamintea potrivita pentru tine

Smart casual – Outfiturile potrivite la evenimentele de zi

Stilul casual a inceput sa prinda contur atat in garderoba femeilor, cat si in cea a barbatilor, acesta fiind usor de adaptat mai multor tipuri de tinute. in ultimii ani a evoluat destul de mult, astfel incat din el au derivat mai multe tipuri de outfituri, printre ele fiind si cel smart.

Smart casual este unul dintre stilurile vestimentare preferate atat de persoanele tinere, cat si de cele mai in varsta, pretandu-se atat mersului la birou, cat si evenimentelor mai speciale, atunci cand este compus cum trebuie. Trebuie avut in vedere insa ca acesta se poate purta si la petreceri de zi, precum nuntile, botezurile, aniversarile si alte asemenea celebrari organizate dupa-amiaza.

Cum organizarea evenimentelor speciale a inceput sa fie preferata de multi tineri romani, va fi mult mai usor sa iti compui o tinuta smart casual, indiferent ca esti femeie sau barbat.

De ce trebuie sa tii cont si care sunt piesele de rezistenta atunci cand vrei iti compui o tinuta smart casual si cum o poti accesoriza? Afla de mai jos raspunsurile la aceste intrebari.

Cuprins:

  1. Smart casual – ce defineste acest stil

1.1 Tinuta smart casual – cum se pregateste

1.2 Smart casual la femei

1.3 Smart casual la barbati

  1. Tinuta smart casual la evenimentele de zi

2.1 Tinuta smart casual la femei la evenimentele de zi

2.2 Tinuta smart casual pentru barbati la evenimentele de zi

  1. Tinuta smart casual – accesorii pentru femei si barbati

3.1 Incaltamintea smart casual la femei

3.2 Posete si alte accesorii pentru femei

3.3 Incaltamintea smart casual la barbati

1. Smart casual – ce defineste acest stil

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual

Acest stil este o combinatie intre elegant, office si casual, de aceea este usor de integrat si purtat chiar si la evenimente mai speciale. Trebuie sa stii, insa, ca cele de zi sunt cele mai potrivite pentru a etala astfel de tinute, avand in vedere ca cele de seara pot impune anumite dress code-uri, mai ales cand vine vorba despre nunti. 

Tinuta smart casual poate fi purtata atat de femei, cat si de barbati, iar pentru cupluri poate fi outfitul ideal atunci cand trebuie sa participe la diverse petreceri.

Smart casual inseamna sa combini un tricou sau o bluza de zi cu zi cu pantaloni eleganti si pantofi, in cazul barbatilor, in timp ce pentru femei, atat fustele, cat si pantalonii pot fi purtati intr-un astfel de outfit. Fetele pot asorta atat pantofi cu toc, cat si unii mai putin inalti la acest tip de tinuta.

Astfel, atunci cand esti invitat sau invitata la un eveniment, te poti juca cu mai multe piese vestimentare, chiar si din cele pe care le folosesti pentru mersul la serviciu, pentru a crea o tinuta deosebita.

1.1 Tinuta smart casual – cum se pregateste

Pantofii casual sau sport sunt ideali pentru plimbarile in natura toamna

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualCe inseamna business casual pentru barbati? Ei bine, linia dintre acest stil si cel office se trage intre a purta sau nu cravata
Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPantofii casual sau sport sunt ideali pentru plimbarile in natura toamnaPantofii casual sau sport sunt ideali pentru plimbarile in natura toamnaPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual

Participarea la un eveniment de zi nu mai trebuie sa fie o povara si, mai ales, nu mai trebuie sa presupuna alergatura prin magazine pentru a cauta rochia sau fusta si bluza perfecta pentru femei sau camasa si pantalonii care sa se potriveasca pentru barbati. 

Smart casual inseamna sa creezi un echilibru perfect intre ceea ce porti in partea de sus si in cea de jos, astfel incat sa nu cazi in nici una dintre extremele unei astfel de tinute.

1.2 Smart casual la femei

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualVestimentatia business casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualVestimentatia smart casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp.

Ca femeie, penpartea de sus este invaluita in ceva deosebit, in timp ce in cea de jos se foloseste o piesa vestimentara obisnuita. Daca esti adepta outfiturilor mai simple, atunci poti opta pentru o rochie, insa va trebui sa ai mare grija la accesorii in acest caz.

Stilul smart casual la femei poate fi purtat atat la nunti sau botezuri, cat si la aniversari sau alt tip de petreceri, chiar si corporate, atunci cand dress code-ul nu impune un alt tip de tinuta. Unui singur lucru va trebui sa ii acorzi atentie daca optezi pentru un astfel de outfit: trebuie sa para foarte ingrijit, daca vrei sa fii admirata de toata lumea.

1.3 Smart casual la barbati

tru a te incadra in smart casual dress code pentru un eveniment deosebit, va trebui sa gasesti combinatia perfecta intre o bluza sau o camasa si o fusta eleganta. Poti merge si pe varianta in care 

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte smart casual de barbati la preturi potrivite pentru fiecare bugetCe inseamna smart casual pentru barbati? Ei bine pe Lavis.ro gasesti incaltaminte smart casual din piele naturala de barbati pentru a-ti completa tinuta.Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Nimic nu este mai frumos atunci cand participi la un eveniment de zi alaturi de femeia iubita decat sa purtati tinute care sa se potriveasca atunci cand vine vorba de stil, mai ales daca sunteti adeptii celui smart casual. 

Tinuta smart casual la barbati poate fi compusa destul de usor, acestia putand opta chiar si pentru jeansi in partea de jos, asortati cu o camasa deosebita si cu pantofi eleganti. Daca blugii nu fac parte din modelele de pantaloni preferate, atunci cei chino pot fi un inlocuitor foarte bun. 

Ca in cazul tinutelor smart casual pentru femei, si cele ale barbatilor trebuie sa ofere acel aspect ingrijit, asigurand astfel o participare fara stres la un eveniment de zi.

2. Tinuta smart casual la evenimentele de zi

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama sau barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual pentru evenimentele importante din ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual pentru tinutele de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual pentru tinuta ta de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual purtat pe tot parcursul zileiPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casual la evenimentele de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual la evenimentele de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual in timpul evenimentelor de zi

Dupa cum a fost mentionat mai sus, evenimentele de zi au inceput sa fie din ce in ce mai populare, mai ales printre tinerii care preiau moda din Vest si se orienteaza spre petreceri casual si fara pretentii, care cer asemenea tinute.

Printre cele mai populare evenimente de zi se numara:

  • nuntile, chiar si cele tematice, care nu au un numar mare de invitati;
  • botezurile, care sunt preferate din ce in ce mai mult de tinerii parinti;
  • aniversarile in aer liber – organizate, de obicei, in gradina;
  • petrecerile corporate, unde pot fi purtate tinutele office.

Acest tip de petreceri este si cel care cere, de obicei, tinute nepretentioase, care intra in sfera smart casual. Acestea vor trebui, insa, accesorizate corespunzator, pentru a fi bine puse in valoare.

2.1 Tinuta smart casual la femei la evenimentele de zi

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual ce pot fi purtate in cadrul evenimentelor de ziPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziVestimentatia smart casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Vestimentatia smart casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualVestimentatia smart casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp.

Pentru femei este destul de usor sa compuna tinute smart casual pe care sa le poarte la diverse evenimente de zi. Acestea pot fi formate din piese vestimentare pe care multe doamne le au deja in garderoba, iar dintre acestea, urmatoarele se preteaza destul de bine:

  • fustele midi plisate sau drepte sunt elegante, dar si casual, putand fi purtate cu success la astfel de petreceri;
  • bluzele si camasile elegante, simple sau cu diferite modele, in functie de culoarea fustei sau a pantalonilor;
  • pantalonii eleganti, jeansii nefiind recomandati femeilor pentru astfel de evenimente;
  • pantofii sau sandalele cu toc nu prea inalt, in functie de anotimp.

Un aspect important de care trebuie sa tina cont femeile atunci cand vine vorba despre petrecerile de zi este ca si in anotimpurile mai racoroase, precum toamna tarzie sau iarna, acestea sunt sfatuite sa mearga pe varianta pantofilor, nicidecum a cizmelor, indiferent de cat de elegante sunt acestea. 

In tinuta smart casual de dama, culorile vor juca un rol foarte important. Astfel, este de dorit gasirea unui echilibru intre nuantele vibrante si cele neutre, pentru a crea un efect relaxat.

2.2 Tinuta smart casual pentru barbati la evenimentele de zi

Vestimentatia smart casual pentru barbati poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Vestimentatia smart casual pentru barbati poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Vestimentatia smart casual pentru femei poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziVestimentatia smart casual pentru barbati poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casualVestimentatia smart casual pentru barbati poate varia in functie de loc, profesie, birou sau anotimp. Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Tinuta smart casual la barbati trebuie gandita in functie de eveniment si de locul in care acesta se desfasoara. Daca in cazul femeilor jeansii nu prea au ce cauta intr-un astfel de outfit, in ceea ce ii priveste pe partenerii acestora pot fi facute cateva exceptii. De exemplu, atunci cand este vorba despre petreceri de serviciu, unde dress code-ul este unul mai relaxat. De asemenea, piesa de rezistenta aici va fi sacoul.

In ceea ce priveste nuntile si botezurile, pantalonii la dunga alaturati unei camasi casual vor fi alegerea cea mai potrivita atunci cand se mizeaza pe un astfel de outfit. De asemenea, pantofii casual pentru barbati sunt un must-have la astfel de petreceri. Dintre acestia, domnii pot opta pentru:

  • sneakersi;
  • mocasini;
  • pantofi casual cu siret.

La fel ca in cazul tinutelor smart casual pentru femei, culorile vor juca un rol important si in cele ale domnilor. Astfel, cand vine vorba de pantofi, negrul ar trebui sa fie cea mai fireasca alegere. 

In ceea ce priveste sacoul, acesta ar trebui sa fie intr-o culoare neutra de culoare inchisa, astfel incat sa se potriveasca atat pantalonilor, cat si camasii. 

Cand vine vorba despre camasa si pantaloni, este recomandata o combinatie de nuante neutre. Clasicul alb si bejul sunt pretabile pentru evenimentele organizate primavara si vara, iar pentru cele tinute toamna, este potrivit maroul. De asemenea, ar fi bine sa eviti negrul atunci cand vine vorba despre o petrecere de zi, indiferent de cat de elegant este.

3. Tinuta smart casual – accesorii pentru femei si barbati

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casual in cadrul tinutelor de ziPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro gasesti curele din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi plicuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi plicuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi rucsacuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro gasesti curele din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi rucsacuri din piele naturala de dama ce pot fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi plicuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce pot fi asortate stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi curele din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Accesorizarea este, poate, una dintre cele mai grele sarcini cand vine vorba despre purtatul tinutelor smart casual la evenimentele de zi. 

Daca in ceea ce priveste tinuta smart casual pentru barbati accesorizarea nu este foarte dificila, aceasta poate deveni in cazul femeilor. Nu trebuie sa te sperii insa, pentru ca in acest caz poti merge pe principiul less is more.

3.1 Incaltamintea smart casual la femei

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casualPe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Incaltamintea este un accesoriu definitoriu atunci cand vine vorba de crearea unei tinute de ocazie, mai ales cand se merge pe cea smart casual la femei. Astfel, o doamna sau o domnisoara trebuie sa acorde o atentie deosebita pantofilor sau sandalelor pe care le poarta la un eveniment de zi.

Daca doresti sa porti o pereche de pantofi smart casual de dama, te vei bucura sa afli ca, in cazul femeilor, aproape orice model poate fi asortat cu o astfel de tinuta. De asemenea, oricat de relaxat ar fi acest stil, ar fi de preferat sa eviti si sneakersii, adidasii sau mocasinii.

In ceea ce priveste culoarea incaltarilor, renunta la ideea de a asorta pantofii cu poseta sau cu un alt accesoriu, deoarece nu mai este cazul.

3.2 Posete si alte accesorii pentru femei

Pe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi plicuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi rucsacuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce pot fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce pot fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi plicuri din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi genti din piele naturala de dama ce pot fi asortate stilului tau smart casual

Pentru ca s-a tot vorbit despre accesoriile care pot fi purtate la tinutele smart casual, atunci cand vine vorba despre un eveniment de zi, cel mai bine este sa nu intreci masura cu aceste elemente. Astfel, ai putea opta pentru:

  • cercei de dimensiuni nu prea mari sau ostentativi;
  • o geanta de dama eleganta de dimensiuni nu prea mici, marimea medie fiind cea mai potrivita;
  • bratari si inele cu pietre mari cat mai putine.

Poti alege unul dintre accesoriile de mai sus intr-o culoare mai indrazneata, poate chiar una din tematica petrecerii, daca doresti sa fii speciala. Astfel, niste cercei, o bratara sau un inel statement ar putea fi de efect in acest sens. Si, nu in ultimul rand, sa nu uiti de machiaj – care nu trebuie sa fie unul prea strident – si de atitudine, aspecte care te vor face sa pari la fel de relaxata ca outfitul tau.

3.3 Incaltamintea smart casual la barbati

Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi mocasini din piele naturala de barbati ce pot fi asortati stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi mocasini din piele naturala de barbati ce pot fi asortati stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti pantofi casual din piele naturala de barbati ce pot fi asortati stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi pantofi din piele naturala de barbati ce pot fi asortati stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce pot fi asortati stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casualPe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de barbati ce poate fi asortata stilului tau smart casual

Cand vine vorba despre accesoriile pe care le poti purta ca barbat la stilul smart casual, nu sunt prea multe de spus, un ceas fiind mai mult decat suficient. Aici, atentia ar trebui sa cada pe incaltari. 

Incaltamintea smart casual la barbati va face diferenta intre o tinuta creata pentru acest stil si una mai eleganta. Asadar, daca doresti sa ai un outfit relaxat, dar potrivit unui eveniment de zi, pantofii cu siret nu prea au ce cauta in picioarele tale.

Stilul smart casual la barbati incepe de la incaltaminte, asadar, ai grija sa alegi modele care sa se potriveasca cu ce porti in partea de sus. Astfel, mocasinii pot fi asortati cu succes la un outfit pentru o petrecere de zi.

Smart casual defineste relaxarea si bunul gust, care pot fi imbinate astfel incat combinatia de haine sa poata fi purtata atat la birou, cat si la intalnirile cu prietenii sau chiar la evenimentele speciale. 

Tinuta smart casual poate fi adaptata atat femeilor, cat si barbatilor – fiind foarte versatila – de aceea se poate purta la petreceri de tot felul. Mai mult de atat, exista atat de multe combinatii care pot fi facute fara a necesita prea mult efort. Hainele de zi cu zi pot fi folosite pentru a crea outfituri deosebite pentru nunti, botezuri, aniversari si chiar pentru evenimente corporate la care poti participa pe timp de zi.

 

 Surse foto: Pixabay.com, Pexels.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *