Despre noi

Pantofi premium, la un pas de tine!

Activitatea noastra de zi cu zi se desfasoara in jurul a doua elemente foarte importante pentru noi: pantofii si clientii nostrii. Noi nu consideram pantofii ca doar un simplu obiect de vestimentatie ci ei va ofera incredere, siguranta, stil, rafinament si pot fi chiar motivul reusitei voastre.

Povestea nostra a inceput in anul 2006 atunci cand am deschis primul magazin din Braila avand la momentul de fata o experienta de peste 14 ani in domeniu.

Inca de la inceput am pornit la drum cu un obiectiv clar si anume sa le oferim clientilor pantofi de cea mai buna calitate la preturi competitive. Astfel an de an am crescut, am imbunatatit serviciile noastre, am ales cei mai buni producatori in asa fel incat produsele noastre sa fie unice si de o calitate deosebita.

Asa au trecut anii si iata-ne in prezent cand produsele noastre apar si online prin intermediul Lavis.ro. Asadar am acceptat o noua provocare si anume sa continuam sa facem tot mai multi clienti fericiti, produsele noastre putand fi cumparate prezenta acum si in casele, birourile si oriunde alegeti sa va petreceti timpul liber prin intermediul internetului.

Lavis.ro – pantofii tai sunt pasiunea noastra!