Categorii
Ce purtam in functie de sezon? Incaltamintea potrivita pentru tine

Tinute pentru mare – Ce sa NU porti niciodata

Tinutele pentru mare sunt de cele mai multe ori lejere si comfortabile, dar si extrem de versatile. Le poti purta la mare, la piscina, la plimbarile de pe faleza sau la terasele de pe plaja, insa trebuie sa acorzi atentie atat materialelor pe care le alegi, felului in care le combini, dar si stilului personal si formei corpului. Tinutele de vacanta la mare sau piscina trebuie sa fie potrivite ocaziei, dar sa iti si vina bine. Iata ce tinute de mare sa nu porti niciodata, dar si ce alegeri sunt potrivite pentru astfel de ocazii:

Cuprins:

  1. Tinute pentru mare pe care sa NU le porti niciodata
  2. Materiale si piese potrivite in tinutele pentru vacanta la mare

 

1. Tinute pentru mare pe care sa NU le porti niciodata

Pe Lavis.ro poti gasi sandale din piele naturala de dama ce pot fi asortate stilului tau lejer de vara
Tinutele pentru mare trebuie sa fie versatile si potrivite activitatilor preferate

Tinutele pentru concediul la mare trebuie sa se potriveasca intotdeauna cu temperatura de afara si cu ocazia, asadar acestea trebuie sa fie lejere, din materiale racoroase, ce se usuca usor si se pateaza greu si insotite de accesorii care nu se deterioreaza usor din cauza nisipului si a apei. Daca te intrebi ce tinuta de mare sa NU porti niciodata, am pregatit pentru tine mai multe exemple de ASA NU, astfel incat sa iti fie mai usor sa iti compui outfit-urile de plaja:

  • Imbracaminte foarte groasa. Oricat de inovativ si iesit din comun ar parea, nu opta pentru imbracaminte groasa, cum ar fi bocancii, pantalonii si tricotajele groase sau geci de piele atunci cand iti alegi tinutele de vara pentru la mare. Nu numai ca iti va fi foarte cald si nu te vei simti deloc comod, dar vei atrage si atentia tuturor celor din jur intr-un mod nu tocmai pozitiv. Adapteaza intotdeauna imbracamintea la temperaturile de afara.
  • Imbracaminte foarte eleganta. Imbracamintea foarte eleganta nu se potriveste cu stilul casual, relaxat si lejer de plaja. Nu numai ca iti vei sifona hainele, posibil le vei si murdari de nisip, dar te vei simti si destul de incomod, cu prea putina libertate de miscare. Nu opta pentru camasi office, pantaloni de stofa, fuste creion sau bluze din materiale elegante atunci cand mergi pe plaja.
  • Tocuri cui. Tocurile cui nu sunt practice pentru a fi folosite pe nisip si in plus, nu sunt deloc potrivite ocaziei de a sta la plaja. Daca iti doresti neaparat sa porti tocuri, opteaza pentru sandale de dama cu talpla ortopedica de mici dimensiuni.
  • Accesorii care se pot deteriora rapid din cauza apei sarate si a nisipului. Accesoriile pentru tinutele de mers la mare nu ar trebui sa includa bijuterii cu pietre pretioase, deoarece acestea se pot zgaria usor atunci cand faci plaja sau cand intri in apa.

2. Materiale si piese potrivite in tinutele pentru vacanta la mare

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi purtate vara la mare, la plaja
La plaja alege tinute lejere din materiale naturale si culori placute soarelui

Tinutele la mare sunt compuse din piese de toate culorile, din materiale lejere si care se pot adapta fiecarui tip de silueta:

  • Camasile lungi pentru plaja. Camasile oversized sunt o super alegere pentru a fi purtate la plaja, iar in functie de culoarea si modelul ales se pot alcatui tinute pentru toate siluetele. Opteaza pentru culori deschise si materiale precum inul sau bumbacul.
  • Kimono de plaja. Un kimono pentru plaja are modul de inchidere al unui halat, insa arata deosebit atunci cand este asortat cu costume de baie si papuci de plaja din piele. Acesta poate avea imprimeuri diverse, cu pasari, fructe sau flori ori poate fi uni, in nuante neutre sau viu colorate. Alege materiale precum voalul sau satinul.
  • Pantalonii scurti si maiourile. Pentru un look mai sport, opteaza pentru pantaloni scurti din denim sau bumbac alaturi de maiouri. Maiourile pot fi sport ori casual, albe, negre, gri sau colorate in galben, verde, albastru, cu mesaje si imagini imprimate sau fara. Combinatia poate fi o tinuta de seara la mare, dar si una de plaja. Adauga sandale romane pentru un look fara cusur.
  • Gentile de plaja sau rucsacurile. Gentile de plaja mari sunt o piesa clasica, insa nu se muleaza pe stilul tuturor. Daca nu esti fana genti de plaja, opteaza pentru rucsacuri de dama: sunt stylish, comode, usor de purtat si vin intr-o varietate de modele si culori.

Tinutele pentru la mare pot fi alcatuite din doar cateva piese de baza, insa ai nevoie de materiale ce lasa pielea sa respire si de multa libertate de miscare. Atunci cand iti alegi astfel de tinute, pune pe primul loc felul in care te simti, daca te simti in largul tau inainte de a te gandi la parerile celorlalti sau la tinutele pe care le vezi la alte persoane.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *