Categorii
Ce purtam in functie de sezon? Incaltamintea potrivita pentru tine

INCALTAMINTEA DE PRIMAVARA – Alege pantofii ideali pentru orice tip de vreme

Primavara este un anotimp luminos si placut, dar este, de asemenea, un sezon in care vremea este aleatorie. Nu poti stii intotdeauna cu ce sa te imbraci sau ce pantofi se potrivesc, pentru a nu-ti fi nici prea cald, nici prea rece in fata temperaturilor incerte.

Cu toate acestea exista patru perechi de pantofi pentru primavara ideale in aceasta perioada in aproape toate circumstantele.

Cuprins:

  1. 4 tipuri de pantofi de dama pe care sa ii ai in dulap

1.1 Pantofii sport pentru femei

1.2 Incaltamintea suprema de dama: pantofii cu toc

1.3 Cum sa porti balerini primavara

1.4 Sandalele: incaltaminte versatila pentru femei

2. Cum sa porti incaltamintea de primavara cu hainele tale?

2.1 Asortarea pantofilor sport cu haine de primavara

2.2 Pantofii cu toc: idei interesante pentru doamne

2.3 Sugestii de purtat balerini

2.4 Sandalele si outfit-urile recomandate

1. 4 tipuri de pantofi de dama pe care sa ii ai in dulap

Nu e nevoie sa ai un dulap plin de pantofi de toate felurile si toate culorile, chiar daca primavara este poate cel mai variat anotimp. Ca sa poti tine pasul cu schimbarile de vreme din acest sezon, este de ajuns sa ai macar cate o pereche din urmatoarele tipuri de incaltaminte.

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Pantofii sport din piele naturala iti dau incredere atunci cand iesi la plimbare

1.1 Pantofii sport pentru femei

Pantofii sport sunt probabil una dintre cele mai recunoscute piese de baza din garderoba fiecarei femei in aceasta primavara. Acestia captiveaza atentia oricui prin unicitatea fiecarei perechi si prin detalii. Vin in diferite culori si stiluri si pot fi complementati de orice fel de tinuta indiferent de ocazie.

1.2 Incaltamintea suprema de dama: pantofii cu toc

Pe Lavis.ro poti gasi pantofi cu toc din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
Pantofii cu toc iti ofera eleganta la intalnirile business

Piesa emblematica a garderobei, tocurile sunt perfecte pentru primavara. Acestea vin in nenumarate stiluri si iti vor imbunatati silueta, indiferent de forma corpului tau. Pot fi inalte sau scunde, in functie de gusturile tale si de circumstante. Pentru confortul zilnic, opteaza pentru tocul mic-mediu (3 pana la 5 cm), iar pentru iesiri in oras, te vei putea rasfata cu tocuri mai inalte (6-10 cm).

1.3 Cum sa porti balerini primavara

Pe Lavis.ro gasesti balerini din piele naturala de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Alege o pereche de balerini confortabili la o tinuta casual

Balerinii sunt o alta pereche de pantofi de primavara care te vor atrage daca preferi un stil atat elegant cat si confortabil. In timp ce acestea pot da iluzia unei talii mai scurte asupra femeilor mai mici de statura, se poate opta si pentru un model cu toc mic pentru a avea un efect de inaltare. Modelul plat trebuie preferat pentru o tinuta clasica si confortabila. Daca piciorul tau este subtire, poti alege un model deschis, iar pentru cel lat este mai bine sa optezi pentru un model mai acoperitor care sa nu-ti taie fata piciorului.

1.4 Sandalele: incaltaminte versatila pentru femei

Pe Lavis.ro poti gasi sandale din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
In zilele calduroase o pereche de sandale este alegerea potrivita

Confortul si originalitatea sunt ceea ce defineste aceasta pereche de pantofi. Poti alege intre sandale inchise sau deschise la degete. Platforma acestora iti va asigura confortul toata ziua. Talpa piciorului tau va fi mai bine sprijinita pe intreaga sa suprafata, astfel incat picioarele tale nu vor avea de suferit.

2. Cum sa porti incaltamintea de primavara cu hainele tale?

Acum ca stii cele patru tipuri de pantofi pe care sa le ai in dulap pentru a tine pasul cu temperaturile de primavara, este timpul sa descoperi si cum sa integrezi aceste incaltari in outfit-urile tale.

2.1 Asortarea pantofilor sport cu haine de primavara

Pe Lavis.ro poti gasi pantofi casual din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau casual
La iesirile cu prietenii in parc alege o pereche de pantofi casual din piele naturala

Primavara alege pantaloni largi sau blugi subtiri cu talie inalta pentru pantofii sport. Daca inaltimea este o problema poti opta pentru fuste, indiferent daca sunt scurte, pana la genunchi, de lungime medie sau lunga. Acelasi lucru este valabil si pentru rochii.

2.2 Pantofii cu toc: idei interesante pentru doamne

Pe Lavis.ro poti gasi pantofi cu toc din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business
Pantofii cu toc iti ofera incredere si eleganta in orice situatie

Tocurile iti vor feminiza blugii si pantalonii, astfel poti alege blugi skinny pentru a scoate perechea de tocuri in evidenta. Aceasta pereche de pantofi este cea mai frumoasa din punct de vedere al stilului. Prin urmare, vor merge perfect cu rochiile si fustele tale pentru a te face mai feminina si eleganta.

In ceea ce priveste tonurile, primavara este propice culorilor. Evita pantofii negri, in schimb, alege culori precum rosu, galben, coral, nud si chiar albastru electric. Pentru a nu avea o tinuta dezechilibrata, evita aglomerarea mai multor culori intr-o singura tinuta.

2.3 Sugestii de purtat balerini

Balerinii se vor potrivi fara eforturi mari cu multe din tinutele tale: blugi, fuste scurte, rochii scurte si chiar pantaloni scurti. Evita blugii prea largi, fustele si rochiile lungi pentru a evita efectul de strangere a gleznelor. Cat despre culori opteaza pentru crem, roz deschis si nud, deoarece sunt potrivite pentru primavara.

2.4 Sandalele si outfit-urile recomandate

Pe Lavis.ro poti gasi sandale din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau casual
Sandalele sunt versatile si pot fi asortate la o multitudine de tinute

Acestea pot fi purtate la toate tinutele: blugi, pantaloni scurti, pantaloni tigareta, fuste, rochii, pantaloni scurti, salopete. Daca iti place stilul mai elegant, poti opta pentru modele in stil crem, natural, negru sau marinar. In cazul in care preferi culorile, ideal pentru sezonul cald, poti alege sandale de culoare bej, de exemplu. Opteaza pentru un toc de culoare naturala sau canepa impletita, cu talpa de cauciuc pentru protectie maxima.

Acestea fiind spuse, nu se poate neglija importanta alegerii pantofilor potriviti in functie de vreme si de ocazie. Incaltamintea rebuie asortata cu hainele si accesoriile potrivite pentru a completa tinuta perfecta si a-ti scoate in evidenta stilul vestimentar.

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com, lavis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *