Categorii
Ce purtam in functie de sezon? Incaltamintea potrivita pentru tine

Incaltamintea pentru plaja: Cum sa porti corect sandalele intr-o zi calduroasa pe plaja

O parte din distractia de a merge la plaja este si pregatirea tinutelor si accesorizarea acestora. Cu toate ca este posibil sa ai deja costumul de baie pregatit, nu trebuie sa tratezi cu indiferenta celelalte piese esentiale pentru o zi la plaja. Elementele mici ajuta la formarea imaginii tale si la stilizarea outfitului in asa fel incat tu sa ai o tinuta cat mai eleganta si la moda.

 Cuprins

  1. De ce sa porti incaltaminte pentru plaja
  2. Cu ce poti accesoriza o pereche de sandale pentru plaja
  3. Idei de tinute pe care sa le imbraci atunci cand porti incaltaminte pentru plaja
  4. Cum sa asortezi usor o pereche de incaltaminte pentru plaja

 1. De ce sa porti incaltaminte pentru plaja

Pentru ca esti pregatita pentru vara si pentru distractie, inseamna ca esti gata si pentru mare si plaja. Daca iti doresti sa mergi la plaja, sa te simti confortabil pe drumul pana acolo si sa arati chic, atunci este evident ca nu poti alege altceva, in afara de o pereche de sandale pentru plaja. In adidasi iti vor transpira picioarele, iar in plus, vei arata mult mai bine intr-o pereche de sandale si un outfit pe cinste. Pe timpul verii, ele vor prezenta intotdeauna avantaje atunci cand vine vorba despre confort si aspect. Picioarele tale vor fi aerisite, iar tu poti avea in continuare acel look modern pe care ti-l doresti.

2. Cu ce poti accesoriza o pereche de sandale pentru plaja

Probabil te intrebi cu ce ar trebui sa accesorizezi o pereche de incaltaminte de femei pentru plaja, raspunsul este destul de usor. Alege o geanta care sa fie in acelasi stil cu sandalele pe care le porti, dar nu neaparat aceeasi culoare. Poti opta pentru una cu model multicolor care sa iti invioreze lookul. De asemenea, la aceasta tinuta trebuie adaugata neaparat o pereche de ochelari de soare care sa ti se potriveasca manusa. In plus, nu ezita sa adaugi bratari pentru mana ori chiar si o bratara simpla, dar de efect, pe care sa o porti la glezna. Nu uita sa adaugi si un lantisor cu scoici si gata! Ai accesoriile potrivite pentru o zi la plaja in care sa arati extraordinar de bine.

Cu ce poti accesoriza o pereche de sandale pentru plaja
Este important sa accesorizezi orice pereche de incaltaminte de femei in asa fel incat sa-ti fie cat mai confortabil.

3. Idei de tinute pe care sa le imbraci atunci cand porti incaltaminte pentru plaja

Daca te-ai hotarat in privinta accesoriilor, atunci este momentul sa te gandesti si la ce piese vestimentare vrei sa porti pe plaja. Poti alege un look compus dintr-o singura piesa sau unul din doua. De exemplu, poti opta pentru o rochie inflorata pe care sa o asortezi la o pereche de sandale pentru plaja de dama in culoarea nude. De asemenea, poti purta cu usurinta si o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, lejeri, impreuna cu un top scurt si colorat. Alege piese vestimentare cat mai colorate si pantofi intr-o culoare neutra sau chiar multicolori. Daca alegi bine piesele vestimentare si le accesorizezi corespunzator, lookul tau nu va deranja vizual.

4. Cum sa asortezi usor o pereche de incaltaminte pentru plaja

Pentru ca este foarte important felul in care potrivesti tinutele, trebuie sa iei in considerare si materialul din care piesele vestimentare sunt concepute, dar si culorile. O pereche de incaltaminte pentru plaja este usor de asortat, mai ales daca alegi o varianta de sandale de dama din piele naturala nude, albe sau negre. Pe acestea nu doar ca le poti purta la plaja, ci le poti purta oriunde. Se asorteaza usor, sunt comode si dau bine la orice tinuta pe care o porti. Daca iti doresti o pereche de sandale de plaja colorate, atunci incearca sa adaugi si elemente simple lookului tau. Spre exemplu, o geanta din piele simpla, alba, si un top lejer.

Cum sa asortezi usor o pereche de incaltaminte pentru plaja
Alege doar incaltaminte din piele naturala pentru iesirele tale la plaja

Vremea buna si nisipul fierbinte te asteapta la mare. Nu mai sta pe ganduri si alege-ti perechea perfecta de incaltaminte pentru plaja si pregateste-te de vacanta. Ai o multime de modele din care poti alege si nenumarate lookuri pe care le poti aborda. Nu fii timida si combina cele mai colorate si nazdravane accesorii cu cele mai frumoase piese vestimentare.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *