Categorii
Ce purtam in functie de sezon? Incaltamintea potrivita pentru tine

MODELE DE GHETE PENTRU DAMA – Tipuri din care poti alege si criterii de selectie importante

Iarna se poarta incaltamintea cat mai calduroasa si de calitate, pentru ca mersul prin zapada sau prin ger sa fie cat mai confortabil. De aceea, chiar daca te numeri printre femeile care adora cizmele cu toc inalt sau botinele elegante, este recomandat sa ai in pantofar si o pereche de ghete, pe care sa le porti la cele mai lejere tinute.

Exista foarte multe tipuri de ghete, asa ca trebuie sa te informezi mereu cu privire la modele noi  de pe piata, pentru a fi cool si la moda. In plus, intotdeauna este indicat sa alegi doar incaltaminte confortabila, care sa te ajute sa te simti excelent pe tot parcursul zilei.

CUPRINS

  1. Modele de ghete de dama versatile si moderne
  2. Modele de ghete de dama – Criteriile de selectie ale perechii ideale

1. Modele de ghete de dama versatile si moderne

Exista foarte multe modele de ghete pentru femei sau barbati, pentru ca fiecare persoana in parte sa fie multumita si satisfacuta de incaltamintea pe care o poarta.

Pentru dame, in general, gama este una larga si mult mai diversa fata de cea a reprezentantilor sexului masculin.

Printre cele mai versatile si cu estetica noua, moderna, modele de ghete se numara:

Ghete in nuante nonconformiste

Daca esti o persoana care adora sa iasa in evidenta si sa exprime prin intermediul look-ului firea jucausa si extrovertita, atunci, o pereche de ghete cu o nuanta deosebita este perfecta pentru tine. De exemplu, daca alegi un model galben, il poti purta la tinute crem, albe, verzi, maro sau portocalii.

Pe Lavis.ro poti gasi ghete din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
Alege o pereche de ghete nonconformiste pentru a iesi in evidenta
Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Ghete chiar si nonconformiste trebuie sa fie confortabile si sa te protejeze

Ghete lacuite

Ghetele lacuite sunt foarte feminine si elegante. Din acest motiv, acest tip chic de ghete poate fi luat in considerare la toate outfiturile cu rochii sau fuste pe care le gandesti si nu numai. Pot fi purtate atat la birou, cat si in timpul liber.

Pe Lavis.ro poti gasi ghete din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business.
O pereche de ghete lacuite iti ofera incredere

Ghete cu imprimeu modern

Foarte multe femei aleg ghete cu animal print sau cu imprimeu floral, fiindca sunt colorate si pot scoate din anonimat orice tinuta. Cu alte cuvinte, daca te imbraci, de regula, cu nuante inchise, dar iti doresti sa nu ai parte doar de combinatii vestimentare monotone, orienteaza-te spre o astfel de pereche de incaltari de iarna. Vei vedea ca aspectul general al tinutei se poate schimba radical cu un model deosebit de ghete.

Pe Lavis.ro gasesti incaltaminte din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Imprimeurile si printurile fac ghetele sa fie mai atractive
Pe Lavis.ro poti gasi incaltaminte din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
Ghetele cu imprimeu sunt cautate deoarece sunt unicate

Ghete cu talpa groasa

Este normal ca pe timpul sezonului rece, asfaltul sa fie foarte racoros, motiv pentru care ai nevoie de o pereche de ghete cu talpa groasa, care sa te fereasca cat mai mult de frigul din zona picioarelor. Ai o gama variata de modele dintre care poti alege, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu gasesti o pereche care sa se potriveasca perfect personalitatii tale.

Pe Lavis.ro gasesti ghete din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Iarna,talpa groasa te protejeaza de intemperii si iti ofera inaltime si confort
Pe Lavis.ro poti gasi ghete din piele naturala de dama ce poate fi asortata stilului tau business casual
Alege intotdeauna ghete care se potrivesc stilului tau

Ghete din piele naturala – versatilitate si rezistenta in timp

Iarna este cel mai important ca incaltarile sa fie de calitate superioara, astfel incat umezeala sa nu ajunga la piele. De aceea, modelele potrivite de ghete de iarna sunt cele fabricate din piele naturala, un material foarte durabil si rezistent. In plus, pielea este impermeabila, flexibila si se curata foarte usor.

Ghetele din piele naturala te protejeaza cel mai eficient de vremea capricioasa
Pe Lavis.ro gasesti ghete din piele naturala de barbati sau de femei ce pot fi asortate stilului tau business casual
Alege o pereche de ghete inalte pentru a te proteja in zilele cu multa zapada

2. Modele de ghete de dama – Criteriile de selectie ale perechii ideale

In momentul in care vrei sa cumperi cea mai buna pereche de ghete de dama, este bine sa ai in vedere cateva aspecte. Acestea te pot indruma catre cea mai buna alegere pe care poti s-o faci.

Criteriile de selectie pe care trebuie sa le ai in vedere sunt urmatoarele:

  • Materialul

Este necesar ca materialul ghetelor sa fie de calitate superioara, astfel incat sa reziste cat mai bine in timp.

  • Impermeabilitate

Este necesar ca ghetele de dama sa fie impermeabile, pentru a nu simti disconfort in momentul in care ninge sau ploua abundent. Cu un material de acest tip, vei putea merge fara griji pe strada, indiferent de vreme.

  • Confort

Este stringent ca modelul pe care ai pus ochii sa fie cat mai confortabil, astfel incat sa il poti purta cu placere. Daca simti ca te strang sau ca iti sunt un pic prea largi, schimba marimea, pentru a nu regreta decizia luata.

  • Aspect

Este ideal ca aspectul ghetelor sa fie unul cat mai modern, pentru a putea fi mereu in pas cu moda. In plus, acestea trebuie sa se potriveasca cat mai bine cu garderoba pe care o ai, pentru a nu intampina probleme la crearea tinutelor perfecte.

In cele din urma, este foarte important ca intotdeauna sa te orientezi doar spre incaltarile practice, confortabile si rezistente, pentru a nu regreta investitia facuta. Pune accent pe calitate, fiindca este mult mai important sa te simti excelent pe tot parcursul zilei.

Sursa foto: Pixabay.com, Lavis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *